Sárgabarackos-csokis-diós muffin hozzávalók

- 20 dkg érett sárgabarack
- 20 dkg liszt
- 1 csomag sütőpor
- 5 dkg darabolt csokoládé
- 5 dkg darabolt dió
- 10 dkg vaj
- 12 dkg cukor
- 3 tojás
- 1 csomag vaníliás cukor
- csipetnyi só
- fél citrom reszelt héja
- 50 ml tejszín
- 1 mandula aroma
Sárgabarackos-csokis-diós muffin elkészítése
A meghámozott sárgabarackot kis kockákra vágjuk. A lisztet, sütőport, diót összekeverjük, egy másik tálban pedig a vajat, cukrot, a 3 tojást, vaníliás cukrot, sót, citromhéjat és tejszínt keverjük habosra. Hozzáadjuk a lisztes keveréket és a sárgabarackot, a csokoládét és a mandula aromát. 190 fokon előmelegített sütőben 25 percig sütjük.