Jancsi-Juliska csemegéje

Hozzávalók

18 dkg porcukor
1/2 csomag sütőpor
20 dkg liszt
10 dkg vagdalt mandula
5 dkg mazsola
2-3 szelet reszelt csokoládé
3 egész tojás
kevés tej, hogy némileg keverhető
masszát kapjunk

Jancsi-Juliska csemegéje

Elkészítés

A hozzávalókat összedolgozzuk. Legjobb, ha a kézimixerünkön van dagasztó kiegészítő lapát, így azzal könnyen összeforgathatóak az alapanyagok. Ezután a kapott masszát kikent muffinformákba, vagy muffinpapírral kibélelt formába tesszük, és előmelegített sütőben 180 fokon 20 perc alatt készre sütjük. Nagyon nagyon finom! Én aszalt sárgabarackot is tettem bele, de bármilyen más aszalt gyümölcssel is megbolondítható. Próbáljátok ki! 😉

Thanks for rating this! Now tell the world how you feel - .
Hogy tetszett?
  • Inkább nem
  • Talán
  • Nem rossz
  • Elmegy
  • Tetszik

Szólj hozzá!